Na een 2tal jaar denken en plannen zijn de definitieve schema’s klaar. Deze komen binnenkort op de website. Na verschillende keren aanpassingen te doen en muren op te schuiven en dergelijke heb ik de perfecte indeling gevonden. Het idee was om een huis te ontwerpen waar geen ruimtes verloren gaan in schuine ruimtes. Ook was het heel belangrijk dat het technische deel centraal staat. Dit om grote afstanden uit te sluiten en ook heel wat besparingen teweeg brengt. Zo is de technische ruimte aan de rechterkant halverwege het huis geplaatst. Daarboven aan de achterkant is de badkamer dit ook om kleine afstanden te hebben voor het warm water. Ook de afvoer van de douche gaat naar de TR omdat ik de warmte van het warm water wil hergebruiken om het koudwater die naar de douche zelf gaat voor te verwarmen. Onder de badkamer zit de wasplaats , dit heeft als belangrijkste reden om een buis te voorzien om de vuile kleding naar beneden te kunnen gooien. Zo is het niet nodig om deze via de trap iedere keer naar beneden te doen.