Op de linkerkant zie je de bovenverdieping , rechts zie je de gelijksvloers.

Bovenverdieping :

Op de bovenverdieping zijn er 3 ruimtes (Badkamer,berging en slaapkamers)

De slaapkamer is 1 grote ruimte die ik zal opdelen door tussen de slaapkamers een kast te plaatsen. Het dak zal bestaan uit grijze Steeldeck waarop 20cm Powerdeck F isolatie geplaatst zal worden met daarop een laag Epdm.

Benedenverdieping:

Op de benedenverdieping zijn meerdere ruimtes (Open living-keuken ,bureau ,wasplaats en berging)

De inkom is in eerste functie de inkom maar is ook de bureauruimte. Na de inkom kan men via een grote schuifdeur de zithoek binnengaan (Schuifdeur zal volledig weg in de muur verdwijnen om nog een groter volume te hebben van de open living/keuken) Wanneer men in stilte wil verderwerken kan je de bureau scheiden van de living.

Achter de inkom ligt tevens de technische ruimte waar oa. plaats is voor een Zonneboiler, grote zekeringskast, centraal stofzuigsysteem, netwerkverdeelkast, tellers van gas, water en elektriciteit , regenwaterpomp, centrale verwarming, recuperatie van de warmte van het douchewater, verdeling van de vloerverwarming, ventilatiesysteem en nog enkele andere technieken.